« Nazaj na prvo stran

MATIS svet lepote in vrhunske nege.

Od leta 1985 MATIS predstavlja vse, kar bi ženske rade predstavile: lepoto, užitek, čutnost.

MATIS je francoska blagovna znamka z izjemno močnim zastopanjem v Franciji in v več kot 60 državah sveta. Njena priljubljenost v kozmetičnih krogih jo je pripeljala v vrh profesionalnih podjetij v Franciji in tudi v svetu.

Zaradi stalnega progresivnega razvoja je MATIS postal vrhunska, fleksibilna kozmetična hiša s takojšnjim odzivom na potrebe današnjega trga tako glede novosti, kvalitete, pakiranja, promocije, itd...

Filozofija MATISA temelji na globalnem pristopu lepote. Velik poudarek je na strokovnem izobraževanju kozmetičark, ki morajo slediti pravilom in principom Matisovih postopkov tako za ženske kot tudi za moške, ki skozi proizvode nudijo zadovoljstvo, uživanje in predvsem učinkovitost.

Proizvodi so plod 4 temeljnih znanosti: BIOSCIENCE, ACTISCIENCE, CITYSCIENCE, DERMOSCIENCE, ki združeni v eno zagotavljajo najboljše, najnaprednejše naravne proizvode. Proizvodi so formulirani po meri, po zadnjih principih znanosti, po zadnjih inovacijah in najnovejših dognanjih na različnih področjih znanosti ter v skladu s sodobnimi potrebami moderne ženske (moškega), ki živi pod stalnim stresom, predvsem v urbanem okolju z veliko onesnaženja.

 • Cell Expert ™ / Lepotni eliksir MATIS

  09.11.2012

  "Bi se lahko uprli najnovejši lepotni inovaciji - eliksirju mladosti?"

  več...
 • MATIS Hyaluronic Performance

  22.05.2012

   

  MATIS predstavlja novost:

  Prijetno, lahko in kremno emulzijo, ki združuje visoko učinkovito hialuronsko kislino: Hyaluronic Performance za 24-urno neprestano vlaženje.

  več...
 • Vitality by m / Nova linija za mlajše

  17.05.2012

  Prestižna blagovna znamka MATIS je v svoj asortiman dodala novo linijo imenovano Vitality by m. Linija je namenjena dinamičnim in aktivnim mlajšim uporabnicam.

  več...