« Nazaj na prvo stran

MATIS svet lepote in vrhunske nege.

Od leta 1985 MATIS predstavlja vse, kar bi ženske rade predstavile: lepoto, užitek, čutnost.

MATIS je francoska blagovna znamka z izjemno močnim zastopanjem v Franciji in v več kot 60 državah sveta. Njena priljubljenost v kozmetičnih krogih jo je pripeljala v vrh profesionalnih podjetij v Franciji in tudi v svetu.

Zaradi stalnega progresivnega razvoja je MATIS postal vrhunska, fleksibilna kozmetična hiša s takojšnjim odzivom na potrebe današnjega trga tako glede novosti, kvalitete, pakiranja, promocije, itd...

Filozofija MATISA temelji na globalnem pristopu lepote. Velik poudarek je na strokovnem izobraževanju kozmetičark, ki morajo slediti pravilom in principom Matisovih postopkov tako za ženske kot tudi za moške, ki skozi proizvode nudijo zadovoljstvo, uživanje in predvsem učinkovitost.

Proizvodi so plod 4 temeljnih znanosti: BIOSCIENCE, ACTISCIENCE, CITYSCIENCE, DERMOSCIENCE, ki združeni v eno zagotavljajo najboljše, najnaprednejše naravne proizvode. Proizvodi so formulirani po meri, po zadnjih principih znanosti, po zadnjih inovacijah in najnovejših dognanjih na različnih področjih znanosti ter v skladu s sodobnimi potrebami moderne ženske (moškega), ki živi pod stalnim stresom, predvsem v urbanem okolju z veliko onesnaženja.

Vitality by m / Nova linija za mlajše

Prestižna blagovna znamka MATIS je v svoj asortiman dodala novo linijo imenovano Vitality by m. Linija je namenjena dinamičnim in aktivnim mlajšim uporabnicam.

 

Osnova linije je koktejl formul bogatih z vitaminom C in multivitaminskim ekstraktom Goji jagod. Atraktivno pakiranje, moderna embalaža in pa predvsem ugodna cena bo privlačila vse tiste, ki se želijo dotakniti prestiža.

Enostavna, ciljna in zabavna linija Vitality by m deluje na osnovne potrebe: vitalnost, zaščito in prečiščevanje.

 

V liniji so le štirje osnovni proizvodi, ki zadostijo vsem osnovnim potrebam po negovanju kože. Več si lahko preberete v spodnji datoteki.

 

Priponke:

  • Informacija o liniji Vitality by m

    Vitality-By-M-info.pdfPrenos

Nazaj na seznam novic