« Nazaj na prvo stran

Podjetje Alessandro je bilo ustanovljeno leta 1988 v nemškem mestu Langenfeld blizu Duesseldorfa. Ustanoviteljica podjetja je gospa Silva Troska.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, ki jih je pridobila pri manikuri, negi in oblikovanju nohtov ter s pomočjo skupine uspešnih strokovnjakov, je postalo vodilno evropska podjetje za nego rok in nohtov. Za vrhunsko kvaliteto in razvoj so prejeli številne nagrade in so na tem področju najboljši.

Poleg stalnega vlaganja v razvoj, kvaliteto materiala in tehnike dela je Alessandro poznan tudi po svojem izobraževalnem programu, ki omogoča poklic NAIL DESIGNER. Eden od glavnih ciljev podjetja je kvalitetno širjenje programa Alessandro v svetu in s tem tudi v Sloveniji.

En Vogue Alessandro - Limited Edition


LOOK EN VOGUE / omejena izdeja!

Spot on! alessandro International naredi sijoče nohte z izrednim leskom. Svetla kožna barva in pastelni odtenki izpolnjujejo tople barve, kot so rjava in koralna roza. Svetlo zelena, modra, oranžna, in rdeča, spadajo med vroče trende te jeseni.  Navdih za nov jesenski look "En Vogue" prihaja iz minimalistične Azije in mešanica futurističnega spletnega sveta.

Neverjeten barvni dež, ki predstavlja najbolj vroče trende iz mednarodnih brvi. Bodi popolnoma "En Vogue" z novim lookom alessandro international.

Nazaj na seznam novic