« Nazaj na prvo stran

PERMANENTNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Uresničite svoje sanje o zapeljivih trepalnicah in se prepričajte same o verjetno najbolj glamuroznih in dolgo obstojnih podaljšanih trepalnicah nasploh. 

Prednosti in obstojnost

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ga je razvilo podjetje Luksus Lashes. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove. Postopek je primeren tudi za vse uporabnice kontaktnih leč.

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Uporabljajo se sintetične dlačice, ki delujejo popolnoma naravno, nanašajo se posamično na eno naravno trepalnico. Ta postopek zagotavlja izjemno stabilnost, saj sintetična dlačica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Zahvaljujoč našemu sistemu podaljševanja trepalnic dosežete izjemne rezultate, večji volumen in daljše trepalnice kar dodatno poudari lepoto vaših oči.

Pogoji poslovanja

Mednarodno podjetje Luxuslashes s sedežem na Dunaju je specializirani proizvajalec in dobavitelj visokokakovostnih proizvodov za podaljševanje trepalnic. Podjetje BIS d.o.o. je v Sloveniji ekskluzivni zastopnik in izvajalec izobraževanj po sistemu Luxuslashes.

Največja prednost Luxuslashes je v tehnično dovršenem lepilu za trepalnice GOLD za normalne, oziroma SILVER za občutljive oči, katero je izjemno obstojno in varno. Lepilo je proizvedeno v Nemčiji in ustreza vsem najzahtevnejšim standardom.

Osnovni pogoj za delo z sistemom Luxuslashes je uspešno opravljeno šolanje in pridobitev certifikata.

Na voljo sta dva tečaja in sicer eno in dvodnevni. Eno-dnevni tečaj je namenjen tistim, ki že obvladujejo tehnike podaljševanja trepalnic in potrebujejo le diferencialni tečaj. Dvo-dnevni tečaji so namenjeni začetnicam, ki se na tečaju v celoti seznanijo s programom in tehnikami podaljševanja trepalnic.

 

V prvi ponudbi je začetnikom na voljo profesionalni kovček s proizvodi - Basic kit, katerega cena je 690€+DDV

Za tiste, ki že uporabljate material drugih blagovnih znamk pa je na voljo set za prestop na sistem Luxuslashes - Changer box, katerega cena je 220€+DDV.

 

Tečaje izvajamo tudi individualno izven razpisanih terminov v primeru vsaj dveh prijavljenih.