« Nazaj na prvo stran

MATIS svet lepote in vrhunske nege.

Od leta 1985 MATIS predstavlja vse, kar bi ženske rade predstavile: lepoto, užitek, čutnost.

MATIS je francoska blagovna znamka z izjemno močnim zastopanjem v Franciji in v več kot 60 državah sveta. Njena priljubljenost v kozmetičnih krogih jo je pripeljala v vrh profesionalnih podjetij v Franciji in tudi v svetu.

Zaradi stalnega progresivnega razvoja je MATIS postal vrhunska, fleksibilna kozmetična hiša s takojšnjim odzivom na potrebe današnjega trga tako glede novosti, kvalitete, pakiranja, promocije, itd...

Filozofija MATISA temelji na globalnem pristopu lepote. Velik poudarek je na strokovnem izobraževanju kozmetičark, ki morajo slediti pravilom in principom Matisovih postopkov tako za ženske kot tudi za moške, ki skozi proizvode nudijo zadovoljstvo, uživanje in predvsem učinkovitost.

Proizvodi so plod 4 temeljnih znanosti: BIOSCIENCE, ACTISCIENCE, CITYSCIENCE, DERMOSCIENCE, ki združeni v eno zagotavljajo najboljše, najnaprednejše naravne proizvode. Proizvodi so formulirani po meri, po zadnjih principih znanosti, po zadnjih inovacijah in najnovejših dognanjih na različnih področjih znanosti ter v skladu s sodobnimi potrebami moderne ženske (moškega), ki živi pod stalnim stresom, predvsem v urbanem okolju z veliko onesnaženja.

MATIS Hyaluronic Performance

 

MATIS predstavlja novost:

Prijetno, lahko in kremno emulzijo, ki združuje visoko učinkovito hialuronsko kislino: Hyaluronic Performance za 24-urno neprestano vlaženje.

Hyaluronic Performance predstavlja alternativo kozmetičnim injekcijam.

Hialuronska kislina se lahko uporablja samostojno, povezano ali s ciljnim delovanjem - optimizirati intenzivno vlaženje.

Matisova formula matiSystem H3T2 deluje na koži kot neprekinjeno mikro-injiciranje hialuronske kisline, ki ima trojno delovanje: intenzivno vlaženje*, polnjenje in glajenje.

 

Uporabljajte zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte da dosežete najboljši učinek. Za vse tipe kož.

 

Priponke:

  • Info Hyaluronic Performance

    Hyaluronic-Performance-A4-info.pdfPrenos

Nazaj na seznam novic