« Nazaj na prvo stran

Skeyndor vas popelje v svet sofisticirane nege, saj s svojimi luksuznimi izdelki zagovarja eleganco ter z nežno teksturo krem koži zagotavlja udobje, uporabnikom pa rezultat in zadovoljstvo.

Osnova delovanja izdelkov so izredno učinkovite formule, ki temeljijo na nanotehnologiji in so podprte s številnimi kliničnimi študijami skozi 45-letno tradicijo. Aktivne sestavine so vzete iz narave in so edinstvene, kot na primer matične celice, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg. Pod sloganom Vedno lepa, vedno mlada se je Skeyndor v svetu profiliral kot vrhunska blagovna znamka za anti-age tretmaje.

Poleg izdelkov za domačo uporabo, ki se dobijo v lekarnah, Skeyndor zajema še profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v kozmetičnih salonih in estetskih ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije.

Izdelki Skeyndor zagotavljajo pomladitev kože in dajejo vidne ter dolgotrajne rezultate.

Skeyndor CC Eye 5v1 krema

Se tudi vam zgodi, da se te dni večkrat zbudite z znaki utrujenosti na očeh?


Proizvod CC Eye 5v1 je hitra in enostavna rešitev z modernimi negovalnimi sestavinami in vidnimi rezultati. Krema je novost na trgu, ki so jo razvili ekskluzivno v Skeyndor laboratoriju za vse uporabnice, ki želijo enostaven in učinkovit proizvod za nego očesnega področja. Prav v teh težkih časih, ko so naše oči skoraj edina komunikacija z okolico in se ostala polovica našega obraza skriva pod maskami želimo uporabljati nego okoli oči, ki ustvari takojšnjo svežino, mladosten videz in hitro prekrije znake utrujenosti.
CC Eye 5v1 vključuje več formulacij v enem proizvodu : gladi gube, vlaži, ustvari kozmetični lifting učinek, prekrije znake utrujenosti in zaščiti. Proizvod vsebuje zadnjo generacijo hialuronske kisline v mikrosferah, ki delujejo kot polnilo za gube in dolgoročno navlažijo. V kremo je dodano 7 barvnih pigmentov, ki zagotovijo intenzivno prekrivanje nepravilnosti in se prilagodijo naravni barvi kože, ter odbojni pigmenti za zaščito pred sončnimi žarki. V sestavi so tudi polisaharidi ovsa, ki ustvarijo 3D film in s tem lifting nad zgornjo veko. Ker se strokovnjaki zavedajo, da je očesno področje tudi občutljivo področje kože so dodali rastlinski ekstrakt nepozebnika, ki krepi naravno bariero kože in deluje protivnetno.
Za popoln rezultat CC Eye 5v1 nežno nanesite na očesno področje dokler ne dosežete enakomerne obarvanosti. Sledite korakom: iz posebne tube z aplikatorjem proizvod nanesite na 5 točkah najprej na spodnji liniji oči in na stranski del. Nato nežno masirajte proizvod s kazalcem in sredincem od notranjih kotičkov oči proti zunanjim. Nato proizvod nanesite na dveh točkah nad zgornjo veko in ponovite masažo. Zaključite na zunanjih kotičkih oči.
Ob nakupu novoletnih darilnih setov je krema CC Eye 5v1 priložena gratis.

Nazaj na seznam novic