« Nazaj na prvo stran

Podjetje Alessandro je bilo ustanovljeno leta 1988 v nemškem mestu Langenfeld blizu Duesseldorfa. Ustanoviteljica podjetja je gospa Silva Troska.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, ki jih je pridobila pri manikuri, negi in oblikovanju nohtov ter s pomočjo skupine uspešnih strokovnjakov, je postalo vodilno evropska podjetje za nego rok in nohtov. Za vrhunsko kvaliteto in razvoj so prejeli številne nagrade in so na tem področju najboljši.

Poleg stalnega vlaganja v razvoj, kvaliteto materiala in tehnike dela je Alessandro poznan tudi po svojem izobraževalnem programu, ki omogoča poklic NAIL DESIGNER. Eden od glavnih ciljev podjetja je kvalitetno širjenje programa Alessandro v svetu in s tem tudi v Sloveniji.

 • Alessandro Striplac

  31.05.2013

  PEEL-OFF UV/LED LAKI
  Predstavljamo vam revolucijo leta v programu naravnih lakov.Prvi na svetu uporabljamo nov sistem peel-off lakov, ki so obstojni do 10 dni in ne potrebujejo nikakršnega topila za odstranjevanje. Striplac se preprosto odlušči z nohta, ko se naveličate barve. Po odstranitvi je naraven noht zdrav in nepoškodovan.

  več...
 • Roke & nohti profesionalni vodnik

  21.02.2013

  "Nohti so moja strast, čudovite stvari so moja predanost, kvaliteta je moja mantra!", so besede gospe Silvie Trosca, ustanoviteljice znamke Alessandro.

  več...