« Nazaj na prvo stran

Podjetje Alessandro je bilo ustanovljeno leta 1988 v nemškem mestu Langenfeld blizu Duesseldorfa. Ustanoviteljica podjetja je gospa Silva Troska.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, ki jih je pridobila pri manikuri, negi in oblikovanju nohtov ter s pomočjo skupine uspešnih strokovnjakov, je postalo vodilno evropska podjetje za nego rok in nohtov. Za vrhunsko kvaliteto in razvoj so prejeli številne nagrade in so na tem področju najboljši.

Poleg stalnega vlaganja v razvoj, kvaliteto materiala in tehnike dela je Alessandro poznan tudi po svojem izobraževalnem programu, ki omogoča poklic NAIL DESIGNER. Eden od glavnih ciljev podjetja je kvalitetno širjenje programa Alessandro v svetu in s tem tudi v Sloveniji.

Pogoji poslovanja

Program Alessandro vsebuje kompleten asortiman proizvodov za nego nohtov, rok in nog. Profesionalni program tako uporabljajo v kozmetičnih salonih, studijih za izdelovanje umetnih nohtov, wellnesih ter frizerskih salonih. Poleg profesionalnega programa je na voljo tudi obsežna maloprodajna linija, ki prav tako pokriva vsa področja nege nohtov, rok in nog in je namenjena prodaji tako v kozmetičnih salonih, kot tudi v prestižnejših parfumerijah in drogerijah.

Pri nakupu profesionalnega programa veljajo posebni pogoji in sicer: kupec mora imeti registrirano kozmetično oz. podobno dejavnost ter imeti in uporabljati prostor za to dejavnost. Za nakup gelov Alessandro je potrebno opraviti tečaj Alessandro Nail Design, oziroma diferencialni tečaj v primeru prehoda iz druge profesionalne znamke za izdelovanje in oblikovanje nohtov.