« Nazaj na prvo stran

Podjetje Alessandro je bilo ustanovljeno leta 1988 v nemškem mestu Langenfeld blizu Duesseldorfa. Ustanoviteljica podjetja je gospa Silva Troska.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, ki jih je pridobila pri manikuri, negi in oblikovanju nohtov ter s pomočjo skupine uspešnih strokovnjakov, je postalo vodilno evropska podjetje za nego rok in nohtov. Za vrhunsko kvaliteto in razvoj so prejeli številne nagrade in so na tem področju najboljši.

Poleg stalnega vlaganja v razvoj, kvaliteto materiala in tehnike dela je Alessandro poznan tudi po svojem izobraževalnem programu, ki omogoča poklic NAIL DESIGNER. Eden od glavnih ciljev podjetja je kvalitetno širjenje programa Alessandro v svetu in s tem tudi v Sloveniji.

Roke & nohti profesionalni vodnik

"Nohti so moja strast, čudovite stvari so moja predanost, kvaliteta je moja mantra!", so besede gospe Silvie Trosca, ustanoviteljice znamke Alessandro.

Preberite si najnovejši profesionalni vodnik Roke in nohti, iz katerega si boste z lahkoto našli ustrezne proizvode za perfektni videz in nego vaših rok ali nohtov.

Podarite svojim rokam in nohtom samo najboljše, odkrite izjemne proizvode za nego in spoznajte svet Alessandro.

Priponke:

  • Profesionalni vodnik za roke in nohte

    Roke-in-nohti_2013.pdfPrenos

Nazaj na seznam novic