« Nazaj na prvo stran

Podjetje Alessandro je bilo ustanovljeno leta 1988 v nemškem mestu Langenfeld blizu Duesseldorfa. Ustanoviteljica podjetja je gospa Silva Troska.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam, ki jih je pridobila pri manikuri, negi in oblikovanju nohtov ter s pomočjo skupine uspešnih strokovnjakov, je postalo vodilno evropska podjetje za nego rok in nohtov. Za vrhunsko kvaliteto in razvoj so prejeli številne nagrade in so na tem področju najboljši.

Poleg stalnega vlaganja v razvoj, kvaliteto materiala in tehnike dela je Alessandro poznan tudi po svojem izobraževalnem programu, ki omogoča poklic NAIL DESIGNER. Eden od glavnih ciljev podjetja je kvalitetno širjenje programa Alessandro v svetu in s tem tudi v Sloveniji.

Alessandro Striplac

PEEL-OFF UV/LED LAKI
Predstavljamo vam revolucijo leta v programu naravnih lakov.Prvi na svetu uporabljamo nov sistem peel-off lakov, ki so obstojni do 10 dni in ne potrebujejo nikakršnega topila za odstranjevanje. Striplac se preprosto odlušči z nohta, ko se naveličate barve. Po odstranitvi je naraven noht zdrav in nepoškodovan.

To, kar se sliši kot čudež za nohte, je nova revolucionarna tehnologija, ki so jo razvili v Alessandro International. Striplac je popolnoma enostaven za uporabo, lakiranje je povsem enako kot pri navadnih lakih za nohte, a prednost je v tem, da se spaja v LED/UV lučki in posuši v 60 sekundah.

Priponke:

  • Navodila za uporabo lakov Striplac

    Striplac_Booklet_SI_print.pdfPrenos

Nazaj na seznam novic