« Nazaj na prvo stran

Pošljite mi prijavnico

Spodaj izberite vrsto izobraževnaja, ki vas zanima in izpolnite svoje podatke. Po elektronski pošti vam bomo poslali prijavnico in podrobnejša navodila.

Izberite izobraževalni program

Ime in priimek

Elektronska pošta

Telefon

 • Ponudba tečajev in dodatnih izobraževanj

  Podjetje BIS d.o.o. že več let igra pomembno vlogo na področju dodatnih izobraževanj za kozmetičarke, manikerke ter vse, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje na področju lepote in kozmetike. Odlikuje nas široko področje znanja in predvsem dobro izšolan kader, ki bo svoje znanje z vesljem delil tudi z vami.

  PODALJŠEVANJE TREPALNIC - NAIL DESIGN - SPA PEDIKURA

  1. Podaljševanje nohtov - Nail Design Alessandro

  1.STOPNJA: Profesionalni tečaj za začetnike
  Na tečaju spoznate osnovne tehnike podaljševanja nohtov in modeliranje z geli preko naravnih nohtov. Tečaj je namenjen začetnikom, saj se boste poleg tehnike modeliranja naučili tudi osnovne tehnike oblikovanja nohtov in vsa potrebna teoretična znanja.

  2.STOPNJA: Profesionalni tečaj modeliranja nohtov
  Nadaljevalni tečaj Nail Perfect je namenjen vsem, ki že imajo določeno predznanje v oblikovanju nohtov in tistim, ki želijo razširiti svojo ponudbo iz osnovnih tehnik v dekorativne tehnike modeliranja. Tečaj je primeren tudi za vse, ki že obvladujete druge tehnike modeliranja in bi želeli preiti na sistem Alessandro.

   

  2. Naravna manikura - Nail Spa Alessandro

  Tečaj NailSpa je namenjen vsem, ki želijo spoznati osnovne tehnike naravne ali Spa manikure ter negovalne terapije in masažo dlani. Na tečaju boste spoznali vse potrebne materiale za delo in nego. Tečaj naravne manikure poteka v obliki praktičnih delavnic. Eno-dnevni tečaj organiziramo tudi individualno v primeru vsaj dveh prijavljenih oseb.

   

  3. Spa pedikura - Pedix Spa Feet

  Pedikura je trendy. Naučite se urejati nogice in nohte na nogah po sistemu Pedix Alessandro. Spa pedikura s popolnim holističnim pristopom. Poleg spoznavanja negovalnih proizvodov, tehnik Spa pedikure in masaže, vam bomo na tečaju predstavili tudi permanentno lakiranje in French tehnike poslikave nohtov. Eno-dnevni tečaj organiziramo tudi individualno v primeru vsaj dveh prijavljenih oseb.

   

  4. Permanentno lakiranje - Lac Sensation Alessandro

  Moderna tehnika permanentnega lakiranja, ki ima strogo zapisan ritual dela in materiale, ki se spajajo v UV in LED lučkah. Lac Sensation je tehnika primerna tako za uporabo v kozmetičnih salonih oz. studiih za nohte, kot tudi frizerske salone, saj zaradi same preproste izvedbe zahteva manj znanja in manj delovnega materiala. Eno-dnevni tečaj organiziramo tudi individualno v primeru vsaj dveh prijavljenih oseb.

   

   

  6. Brezplačne delavnice

  Našim partnerjem nudimo tudi brezplačne delavnice s področja predstavitev novih proizvodov in kozmetičnih neg obraza in telesa zastopanih blagovnih znamk.

   

  Tečaje praviloma izvajamo v naših šolskih prostorih in sicer na naslovu podjetja BIS d.o.o., Ljubljanska cesta 34/C, 4000 Kranj.

   

  Nazaj na seznam novic